Direktlänk till inlägg 5 juni 2014
Underbara sommar!! Vi var lite sugna på något lätt och GOTT - då blev den en ljuvlig fruktsallad med lite hasselnötsglass och kokosbollsströssel.
I vår fruktsallad hade vi färsk annanas, honungsmelon, vattenmelon, kiwi, apelsin, äpple, gröna druvor och jordgubbar.
Den ljuvliga hasselnöts glassen var ifrån triumfglass och vårt kokosbolls strössel gjorde vi själva och rekommenderar varmt om man som oss älskar kokosbollar..
Kokosbolls strössel
1.5 dl havregryn
1 dl socker
1 dl kokos
3 msk smör
2 msk kakao
1 msk vaniljsocker
(Ev. 1 dl solroskärnor)
Smält smöret gyllene och lägg i havregryn och smör. Bryn 2 minuter och lägg i resten. Blanda ordentligt och häll sedan upp på bakplåtspapper för att kallna.
Strör sedan över glass, fruktsallad eller annan dessert.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 |
11 |
12 |
13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 |
|||
23 |
24 | 25 |
26 | 27 | 28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|