Direktlänk till inlägg 26 juni 2014
Snart börjar ett nytt kapitel i mitt liv med ett nytt arbete. Nu är det snart semester med. Ska bli underbart!
Alla mina närmsta kollegor kommer idag vara samlade och då tänkte jag fixa lite fika.
Jag vill ju inte att dem skall glömma av mig direkt, så därför tog jag även med en liten personlig present till dem. Givetvis hemmagjort salt!
Dem fick välja mellan rödvin och vitlök eller persilja och lök.
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig utan ett ihopplock kan man säga. Jag har haft en burk kondenserad mjölk hemma ett tag som jag vill testa av. På många ställen hör jag om den underbara kolasåsen man enkelt kokar genom att lägga ner konservburken i en kastrull vatten och koka den i ca 4 timmar.
Sagt och gjort. Under tiden mixade jag digistivkex med vaniljsocker och smör. Tryckte ut i en springform och in i kylen. När kolakrämen kokat klart och svalnat bredde jag på den över botten. Sen som topp bredde jag över lättvispad grädde och strösslade över hackad dajm. Garneringen blev bara med lite körsbär. Mmm, blev gott!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 |
11 |
12 |
13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 |
|||
23 |
24 | 25 |
26 | 27 | 28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|