Direktlänk till inlägg 17 juni 2014
Idag var det dags att grilla lite kött till middag. Sökte igenom kylskåpet och fann potatis och yoghurt som behövdes andvändas nu. Vi har även äpplen på bänken som behöver göras något på. Resultatet blev Helgrillad fläskfile med potatispinnar, sallad toppad med hallonblasamico och rödvinssalt serverat med en underbar äppletzatziki.
Jag strimlade bara äpplena och blandade med hackad vitlök, salt, peppar och rysk yoghurt.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 |
11 |
12 |
13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 |
|||
23 |
24 | 25 |
26 | 27 | 28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|