Direktlänk till inlägg 22 april 2014
Japp 3 dagar kvar innan löning och det är dags att stoppa in näsan i kyl och frys för att se vad familjen får idag till middag.
Hoppsan en hel del grönsaker som behöver användas! Vad ska vi ha till grönsakerna då?
Dags att rota lite i frysen - En dåligt märkt påse med kött i frysen. Men det blir toppen! In med köttet på tinings funktionen i ugnen som jag förresten ÄLSKAR!
Sen strimmlade jag köttet och brynte det i ja som många avskyr men jag älskar - grillkrydda!
Kokade upp vatten och fond som köttet fick koka i ca 30 min. Smakade av med soya, balsam vinäger ovh peppar.
Sen öste jag i med alla härliga tänkbara grönsaker som barnen fullkomligt älskar! (NOT!)
Det blev fint strimlad vitkål, små fina blomkåls buketter, skurna sockerärtor, skurna morötter och skivade rädisor.
Nu fick det koka ihop ca. 5 minuter och därefter redde jag av med potatismjöl och vatten.
Måste säga själv - att en kylskåpsrensning bara kan smaka såå gott!! Mmm!
Detta serverades med Jasmine ris.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 | 6 | ||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
|||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|