Direktlänk till inlägg 25 mars 2014
Erikssons kokosbollar
2,5 dl havregryn
1,5 dl socker
1 msk kakao
3 msk oboy
1,5 msk vaniljsocker
1/2 - 1 krm salt
100 g smör
4 msk kaffe
Kokos, pärlsocker strössel, hackade nötter, hackad choklad eller liknade
Blanda ihop alla ingredienser med elvisp
Rulla kokosbollarna i kokos eller annan favorit topping.
Går även bra att platta ut en tjock platt och stansa ut kokosbollarna med kakmått. Blir jättefint!
Kyl kokosbollarna minst 30 min. innan servering.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 | 9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 | 16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 | 22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
|||
31 |
|||||||||
|