Direktlänk till inlägg 21 mars 2014
Choklad och vanilj panna cotta!
10 pers.
2,5 dl Gelésocker Multi
7,5 dl grädde, -2 dl
Smaksättningsförslag
1,75 msk vaniljsocker, eller
2 msk kakao
2,5 msk ingefära färsk riven, eller
5 msk juicekoncentrat
Blanda samman Gelésocker Multi, grädde och eventuell smaksättning i en kastrull och koka i 1/2 minut. (se alternativ för smaksättning) Jag gjorde halva satsen med vanilj och andra halvan med choklad.
Häll upp i portionsglas. Garnera gärna pannacottan med lite frukt, bär eller bärsås
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 | 9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 | 16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 | 22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
|||
31 |
|||||||||
|