Direktlänk till inlägg 2 mars 2014
Mjuk Äpplekaka
4 st. Ägg
3 dl. Strösocker
1,5 dl Margarin flytande
4 dl. Vetemjöl
1,5 tsk Bakpulver
2 msk Vaniljsocker
2-3 st. Äpplen i klyftor
Kanel efter smak
Skala och klyfta äpplena, blanda dem i kanel.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker luftigt.
Blanda i flytande margarin, vetemjöl och bakpulver.
Täck en långpanna med bakplåtspapper häll på smeten.
Lägg på äpple klyftorna.
Sätt in i ugn på 185 grader ca 30-35 min.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 | 9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 | 16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 | 22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
|||
31 |
|||||||||
|