Direktlänk till inlägg 18 februari 2014
Pasta Carbonara a´la Linda
Spagetti
Rökt sidfläsk eller bacon
Gul lök
Grädde
Salt och peppar
Vinäger
Ägg
Salt
Koka spagetti.
Stek bacon eller sidfäks hårt och knaprigt. Häll över grädde och brynt lök.
Knäck ägg i såsen och smaka av med kryddor.
Knäck ett ägg i en kopp med lite vinäger.
Häll ägget i saltat sjudande vatten och poschera ägget.
Rör ihop spagetti med såsen och toppa med pocgerat ägg.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 |
12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
|||
17 | 18 | 19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
|||||
|