Direktlänk till inlägg 7 februari 2014
Har länge funderat på att testa att göra sufflé. Sagt och gjort idag var det dags!
Ville testa lite olika så det blev en hallon och en choklad. Åh vad gott det var! Kommer göras fler gånger vill jag lova!
Sufflé
100 g frysta, tinade hallon eller annan frukt eller smält choklad
1 1/2 msk vatten
1 1/2 msk hallonlikör eller annan likör eller juice el. likande
2 msk strösocker
1 msk potatismjöl
1 msk vatten
5 äggvitor
Ev. lättvispad grädde eller glass till servering
Obs: Servera sufflén genast - annars är det risk att den sjunker ihop.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 |
12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
|||
17 | 18 | 19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
|||||
|