Direktlänk till inlägg 5 februari 2014
Pasta, lite räkor och kräftstjärtar, diverse grönsaker är vad som finns i kylen idag.
Jag kokade upp lite skaldjursfond ifrån mitt räk- och kräftskals avkok med grädde, tomatpure, vitt vin och kryddor. Den basen blev bra.
Kokade upp spagetti, rensade sockerärtor och lök.
Bräserade lök och sockerärtorna. I med räkor och kräftstjärtar och på med såsen. Till sist blandade jag i spagettin och serverade! Var fantastiskt gott! Viktigt att skaldjuren inte ligger i värmen förlänge då dem blir sega.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 |
12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
|||
17 | 18 | 19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
|||||
|